U bent hier

Bureau Apropeau sluit zich aan bij Splitstep Training & Coaching

2012-12-12 - Voorburg en Den Haag - Per 1 januari 2013 is Bureau Apropeau aangesloten bij Splitstep Training & Coaching. Splitstep is een samenwerkingsverband van circa 10 trainers die landelijk opereren.

Splitstep Training & Coaching richt zich op het trainen en coachen van medewerkers. Door de inzet van een vernieuwend concept, resultaat- en persoongericht werken en de beschikbaarheid over een grote verscheidenheid aan trainingen, zorgt Splitstep Training & Coaching niet alleen voor het overdragen van nieuwe kennis en inzichten, maar ook voor de vereiste gedragsverandering van de individuele medewerkers van een organisatie.

Splitstep Training & Coaching biedt waar(de) voor uw investering in uw onderneming. Onze visie is dat alles op elk moment aan verandering onderhevig is en dat pragmatische en doelgerichte trainingen in combinatie met coaching het middel zijn om deze verandering bij te blijven. Dit houdt de onderneming en haar medewerkers scherp en de concurrentie op afstand. De missie is een bijdrage leveren aan gezonde organisaties welke oog hebben voor zowel mens als resultaat. Bijdragen aan organisaties waar het prettig is om in te werken en waarde toevoegen aan de persoonlijke groei van individuele medewerkers.

Bureau Apropeau heeft als doel om u en/of uw organisatie een of meer stappen verder te brengen in de professionele ontwikkeling.