U bent hier

Richard Broer

Richard Broer

Richard is al ruim 30 jaar als trainer en coach actief om mensen en organisaties een stap (of twee) verder te helpen. Soms is dat individueel, soms in groepen of teams en een enkele keer zelfs sessies met complete organisaties. Soms is dat voor een bedrijf, soms is het een individuele sporter of een team van sporters.

Zijn aanpak is gedegen en betrouwbaar. Gericht op wat de cursist nodig heeft om verder te komen. Kwaliteit staat voorop en de keuze voor werkvormen is altijd gericht op het behalen van de doelen van de cursist zonder daarbij die van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

CV als download

Curriculum Vitae samengevat

  • vanaf 2012: Bureau Apropeau, training, advies, coaching van leidinggevenden, teams (zoals ondernemingsraden) en management.
  • 2003 - 2012: FNV Formaat, training, begeleiding, coaching ondernemingsraden in de brede sector van de  zakelijke dienstverlening. all-round trainer.
  • 1994 - 2003: Rijnhaave Operational Services, Syntegra, trainingen in soft skills (communicatie, gesprekstechnieken, managementvaardigheden, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling) en ITIL, coaching, assesments, zowel extern als intern.
  • 1990 - 1994: adviseur praktijkautomatisering en teamleider verkoop-binnendienst
  • 1983 - 1990: diverse kortdurende en langdurende projecten via uitzenbureau ASB.
  • 1989: doctoraal ontwikkelings- en onderwijspsychologie

Curriculum Vitae overig (ChannelChallenge)

Bureau Apropeau heeft als doel om u en/of uw organisatie een of meer stappen verder te brengen in de professionele ontwikkeling.