U bent hier

Henk Schuurman

Henk Schuurman is een ervaren service- en interim-manager en heeft ruime ervaring als service management-consultant, met een achtergrond in zowel de organisatie als de techniek. Als interim-manager weet hij door zijn coachende manier van leiding geven medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren. Hij is een teambuilder die in staat is afdelingen tot een goedwerkend geheel te smeden. Als service managementconsultant geeft hij vooral de inbedding van de service management processen binnen de organisatie en de verankering van processen in de techniek de nodige aandacht. Zijn kennis en ervaring als projectmanager zijn daarbij een uitstekend hulpmiddel. Zijn ruime ervaring als docent gebruikt hij als extra middel bij veranderingtrajecten. Hij is in staat om service management processen te implementeren in en buiten ICT-organisaties.

Henk heeft zijn ervaring in verschillende branches opgedaan, waardoor hij goed uit de voeten kan in zowel meer ‘hands on’-omgevingen als in complexe administratieve organisaties. Henk is in staat bestaande situaties te inventariseren en te analyseren, de gewenste situatie vorm te geven en voor deze situatie draagvlak te creëren. Daarnaast is hij in staat het veranderingsproces te begeleiden, betrokkenen te motiveren en het resultaat te verankeren in de organisatie, zodat de organisatie in staat is het resultaat in stand te houden en continu te optimaliseren en verbeteren.

Specialties

IT Service Management
 

Bureau Apropeau heeft als doel om u en/of uw organisatie een of meer stappen verder te brengen in de professionele ontwikkeling.